Jasmin 5.11.2013

Lottopallona luokses pompin

Kampaaja_2.pngKampaajan jälkeen hymyilyttää :D
 

Hups vaan! Niin se lokakuu vierähti ihan huomaamatta. Uskomatonta, että nyt on jo marraskuu ja vuosi melkein lopuillaan. Tämä syksy on ollut osaltani uutta täynnä. Tesianin suunnittelema korusarja lanseerattiin elokuussa ja moni viikonloppu on vierähtänyt koruja esitellessä. Kirsi päivittikin omaan blogiinsa kuvia Helsingin ja Turun messuilta. Suurin muutos on kuitenkin ollut uusi työpaikka, jossa aloitin  noin kuukausi sitten.

 

Aloittaessani Veikkauksella jouduin irtisanoutumaan vanhasta työstäni Salkkareissa. Päätös ei tietenkään ollut helppo, mutta tuntui siltä, että nyt oli oikea hetki mennä eteenpäin kohti uusia haasteita. Uusi työni on inensiivinen ja vetänyt minut täysin mukaansa. Hassu juttu, että nyt tuo saipuuamaailma tuntuu jo todella etäiseltä, vaikka vielä kuukausi sitten pyörähtelin Pihlajakadulla.

 

Juontaminen on minulle tuttua puuhaa, sen sijaan sisällöntuotantopuolella on vähemmän kokemusta. Mahdollisuus oppia tuottamaan inserttejä, olikin ratkaiseva syy uuden työn vastaanottamisessa.  On ollut aivan mahtavaa päästä tekemään myös taustatyötä TV-ohjelmaan. 

kuva_1.JPG  Lotto_juonto.png

Kuvamateriaalia lasten liikuntakerhosta Salosta ja juontohommista Turusta

Millainen uusi työni sitten on? Valitsemme aiheet kulttuurin, nuorisotyön, liikunnan ja tutkimuksen saralta. Palaveriessa mietimme mahdollisia kuvauskohteita, sekä vieraaksi kutsuttavia edunsaajalähettiläitä. Jaamme tulevat jaksot Johannan kanssa keskenämme, ja kontaktoimme tarvittavat henkilöt itsenäisesti. Tutustumme aiheisiin ja mietimme sopivat kulmat inserttiin ja vieraan haastatteluun. Kun taustatyö on tehty, teemme kuvakäsikirjoituksen, buukkaamme kuvausryhmän ja matkustamme paikan päälle kuvaamaan. Seuraavina päivinä materiaali leikataan halutunlaiseksi ja taustalle valitaan sopiva musiikki. Työviikkoni kuuluu siis muutakin, kuin seitsemän minuutin lottolähetys ;)

 

Uusien tuulien lisäksi elämässäni on jotain pysyvääkin. Illat kuluvat tuttuun tapaan Helsingin kaupunginvaltuutson kokouksissa. Lisäksi pyrin liikkumaan säännöllisesti. Meillä on Eliasta näyttelevän Petterin kanssa viikottainen tennisvuoro, joten kelta-oranssip pallot pomppivat myös vapaa-ajalla ;) Toistaiseksi Petteri on niukasti voittanut joakisen pelin. Toivotaan että tänään käy toisin.

 

<3 Jasmin

1377484_709093099118105_1946149893_n.jpg 

Jasminin edelliset:

Jasmin 27.3.2014

Uusia tuulia

Lue »
Jasmin 5.11.2013

Lottopallona luokses pompin

Jasminin elämässä pomppivat lottopallojen lisäksi myös tennispallot

Lue »
Jasmin 30.9.2013

Miracles Happen

Kohti uusia haasteita. Tänä syksynä aloitan Veikkauksen lotossa toimittaja-juontjana.

Lue »

Blogiarkistoon >>

Takaisin blogit sivulle >>