Jasmin 30.9.2013

Miracles Happen

Jasmin_koru.png

Kuva: Ibero

 

Tänään siitä tuli vihdoin julkista - aloitan Veikkauksen ohjelmien parissa juontoaja-toimittajana. Päivän mittaan olen saanut paljon lämpimiä onnitteluja, joista haluan kiittää sydämeni pohjasta. Olen superinnoissani aloittamassa uutta työtäni MTV3:lla.

Aloitin tv-urani vuonna 1999 Yle 1:n Iines-ohjelman juontajana. Monesti olen haaveillut palaavani vielä makasiini- tai asiaohjelmien pariin. Nyt kävi vähän kuten Tesian-Ibero -korusarjan voimalauseessani "Miracles Happen". Koekuvausten kautta minulle tarjoutui yllättäen näin upea tilaisuus. Vaikka varmasti tulen ikävöimään näyttelemistä, on virkistävää esiintyä vaihteeksi omana itsenään.

Eniten tässä pestissäni odotan nimenomaan sisällöntuotanto-puolta. Pääsemme työparini Johanna Helinin kanssa tekemään tv-ohjelmaa alkusuunnittelusta aina livelähetykseen saakka. Käsikirjoitamme ja toimitamme edunsaajista kertovat insertit, olemme mukana leikkaamossa, valitsemme jakson teeman, sekä vieraan, jota haastattelemme lottoarvonnan yhteydessä.

Valtavasti on opittavaa - mutta sehän tässä niin mahtavaa onkin! Olen otettu siitä, että minun luotetaan niin Veikkauksen, kanavan, kuin tuotantoyhtiön toimesta. En ole koulutukseltani toimittaja, mutta olen valmis kehittymään. Lähden innolla kohti uusia haasteita ja tulen tekemään paljon töitä omaksuakseni uudet asiat.

Tänään olen saanut myös haikeita yhteydenottoja Salkkarien innokkailta faneilta. On totta, että uuden kokoaikaisen työn takia joudun jättämään suosikkisarjan. Valitettavasti kaikkea ei voi tehdä samaan aikaan ja joskus on tehtävä vaikeitakin valintoja. Nyt minulle tarjottiin, niin upeaa työtehtävää, etten siitä voinut kieltäytyä. Tulen muistelemaan Pihlajakadun aikoja aina lämmöllä. Onneksi sarjassa on paljon mielenkiintoisia hahmoja, joten katsojilla riittää jatkossakin paljon jännitettävää.

<3 Jasmin

1233977_10151772134642949_1050327803_n.jpg

Kuvassa yhdessä uusien työkaverieni Johanna Helinin ja Lottopallon kanssa.

Kuvan lähde: Veikkaus

Jasminin edelliset:

Jasmin 27.3.2014

Uusia tuulia

Lue »
Jasmin 5.11.2013

Lottopallona luokses pompin

Jasminin elämässä pomppivat lottopallojen lisäksi myös tennispallot

Lue »
Jasmin 30.9.2013

Miracles Happen

Kohti uusia haasteita. Tänä syksynä aloitan Veikkauksen lotossa toimittaja-juontjana.

Lue »

Blogiarkistoon >>

Takaisin blogit sivulle >>