Jasmin Hamid on unelmiinsa uskova ikuinen optimisti. Hän ei kuitenkaan jää odottelemaan kuuta taivaalta, vaan ryhtyy hommiin ja tekee töitä saavuttaakseen haaveensa. Luova ajattelutapa yhdistettynä vahvaan yleistietämykseen tekee hänestä kantavan voiman trion toiminnassa. Jasmin onkin kolmikon tukipilari, joka yhdistää palapelin palat ja jäsentää ideat konkretiaksi.

Juontokokemusta Jasminilla on jo yli kymmenen vuoden takaa, jolloin hän aloitti Iines-nuortenohjelman juontajana TV1:ssä. Sittemmin tie on vienyt Teatterikorkeakoulun kautta näyttelijäksii ja politiikkaan.

Tällä hetkellä Jasmin työskentelee kaupunginvaltuutettuna ja freelance-näyttelijänä. Kuvausten lisäksi hän tekee mm. improvisaatioteatteria, juontokeikkoja, spiikkausta ja tanssiopetusta

Kirsi Ståhlberg Kirsi on Tesian-tiimin muusa. Ammatiltaan hän on laulaja-näyttelijä-juontaja. Nauravainen Kirsi on tiimissä valopilkku, joka yllytyshulluna ottaa haasteen kuin haasteen vastaan, ja tempaisee mukaansa myös jokaisen lähelläolijan.

Kirsi valmistui muusikoksi Lahden ammattikorkeakoulusta musiikkiteatterin koulutusohjelmasta vuonna 2006. Kirsi on työskennellyt sekä Lappeenrannan, että Lahden kaupunginteattereissa ja nykyisin Kirsin voi nähdä Salatut Elämät -sarjassa. Vapaa-ajastaan iloinen Kirsi nauttii koiransa kanssa ulkoillen, kuntosalilla rehkien ja ystävien kanssa juhlien.

Mia Mikela Ehrnrooth on trion visionääri. Ammatiltaan hän on näyttelijä ja merkonomi. Hän vie projekteja eteenpäin pilke silmäkulmassaan ja tartuttaen "make it happen" -asennetta myös ympärillään oleviin. Hän on luotettava työtekijä ja inspiroiva kollega.

Mian luontaista yrittäjähenkisyyttä kuvaa työuran aloittaminen jo 16 vuotiaana - missäs muualla kuin muotimailman mekassa Milanossa. Ensimmäisen yrityksensä hän perusti jo 19-vuotiaana. Mialle on kertynyt vankka kokemus markkinoinnista oltuaan suunnittelemassa ja toteuttamassa tapahtumia ympäri Europpaa. Näyttelijänä hän pääsi tositoimiin vuonna 2009 ottaessaan vastaan roolin Salatut Elämät -sarjassa.

Eteenpäin suuntaava Mia pyrkii jatkuvasti kehittymään kaikessa mitä tekee. Yksi hänen lempilausahduksistaan onkin "what ever you are thinking, think bigger".